Справжні дива творяться спільними зусиллями!

Опубліковано 28.12.2018 Переглядів: 236

Творити добро можна по-різному. Скажімо, поступитися місцем у громадському транспорті чи пропустити в черзі за квитками людину, яка дуже поспішає.

 

Дрібниці, по-суті, але все ж це – допомога і комусь від цього стало приємно. Якщо робити хоча б «краплинку» добра щодня, то це увійде у звичку. Зрештою, добро повинне йти від серця, а не тому, що «так треба».

Бажання творити добро об’єднує людей, наприклад, у благодійні акції, волонтерську діяльність. Саме таке бажання – спільними зусиллями допомогти тим, хто цього потребує,- об’єднало учнів, їх батьків та працівників нашої школи. Протягом листопада-грудня 2018 року наша шкільна громада взяла активну участь у міських благодійних акціях:

  • «Тепла шкарпетка» (збір теплих шкарпеток, солодощів для військових, які задіяні в ООС на сході країни)
  • «Миколай іде на Схід» (збір одягу, іграшок для дітей, які проживають у східних областях України у зоні бойових дій)
  • «Миколай про тебе не забуде» (збір канцтоварів, солодощів для потребуючих дітей м. Львова)

Крім того, під час святкування Дня мандарина у школі, було зібрано 24 кг мандаринок. Їх школярі передали у приймальник-розподільник для дітей по вул. Левандівській у Львові та військовим, які лікуються у військово-медичному клінічному центрі західного регіону.

Кажуть, що добро повертається сторицею. У цьому ми мали змогу переконатися, коли напередодні Нового року на адресу школи несподівано надійшли подарунки від г/о «Disciples». Ці подарунки були вручені нашим учням – переможцям та призерам предметних олімпіад, районних та міських конкурсів за (підсумками І семестру 2018-2019 н.р.), дітям учасників АТО та учням школи з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

      Справді, спільними зусиллями творяться дива!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial