Разом до Перемоги!

Опубліковано 02.11.2022 Переглядів: 159

21 жовтня 2022 р. у нашій школі відбувся благодійний ярмарок «Барви осені» на підтримку ЗСУ. До проведення заходу долучилися школярі, батьки учнів 1-4-х класів, працівники школи та учнівське самоврядування.

Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 51 348 грн. 50 к. Основну частину коштів (50000 грн.) було передано волонтерській ініціативі “Львівський лицар” на придбання найбільш ефективної та затребуваної техніки і обладнання для нашої Перемоги.

Волонтерська ініціатива “Львівський лицар” почала свою активну діяльність від березня 2014 року, тобто з перших днів російської агресії в Україні. Волонтери “Львівського Лицаря” першочергово зосередили свою увагу на допомозі українським воїнам: приладами, технікою, обладнанням (прилади нічного бачення, тепловізори, рації, GPSнавігатори, генератори, біноклі, блоки живлення, приціли різних типів, далекоміри, ін.)

Кожен, хто складає пожертву не менше, аніж 100 грн., має право зміцнити щит Святого Юрія Змієборця символічною металевою пластиною із викарбуваним символом Української Державності – Тризубом. Другу таку пластину жертводавець отримає у подарунок на пам’ять про подію.

Зібрані кошти у “Львівському Лицарі” використовують на закупівлю речей, які вкрай потрібні нашим військовикам. За майже п’ять років роботи волонтери передали сотні біноклів, монокулярів, радіостанцій, а також тепловізори, автомобілі, генератори тощо бійцям Збройних Сил України, Військово-морських сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів.

Щира подяка за активність, ініціативність та підтримку усім, хто долучився до важливої справи.

Решта зароблених ярмаркових коштів, що залишилась (1348 грн. 50 к.), стануть першим внеском нової благодійної акції на підтримку ЗСУ. Слідкуйте за оголошеннями!

Разом до Перемоги!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial