На перехресті двох стихій

Опубліковано 03.01.2020 Переглядів: 449

З метою розвитку аналітичних здібностей, винахідливості і компетентностей учнів та впровадження інтегрованого підходу до організації навчально – пізнавальної діяльності учнів під час першого семестру 2019-2020 н.р. було проведено ряд інтегрованих  заходів.

 

Вчителі  польської мови Ганусяк Христина Василівна та фізики Микитеєк Ольга Михайлівна провели у 7-Б класі бінарний урок з польської мови та фізики «Zaczynamy uczyć  fizykę» та турнір «Młodzi fizycy», в якому брали участь учні 8 Б класу.

Під час  проведення уроку використовувалась освітня платформа Classtime, завдяки якій  було проведено онлайн – опитування учнів з використанням смартфонів. Активізації розумової та пізнавальної діяльності учнів на уроці сприяли високий темп  навчального заняття, групова форма роботи та цікаві за змістом експериментальні завдання.

Учасники турніру показали високий рівень ерудиції, уміння логічно мислити та швидко знаходити правильні відповіді.

Також у 10-А класі вчителями математики Довгун Романією Ігорівною та фізики Микитеєк Ольгою Михайлівною було проведено бінарний урок «Цікавий світ оптики».

Під час уроку учні за допомогою  програми MozaBook змогли  побачити 3Д – моделі, які демонструють виконання законів оптики та пограти в цікаву гру у освітній платформі LearningApps. Десятикласники розв’язували цікаві задачі, які були складені на основі історичних фактів та легенд.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial