Мандрівка у Країну Знань

Опубліковано 05.09.2018 Переглядів: 238

Початок нового 2018/2019 навчального року у стінах нашої школи став особливим і незвичайним.

Ще задовго до 9 години  учні 2-10 класів та їх батьки почали збиратися на шкільному подвір’ї на ранкову зустріч «Давно не бачились!». У розмовах та спогадах про літо злітав час, і ось уже на подвір’я прямують іменинники цього дня – першокласники, а за ними – майбутні випускники.

Сонячний ранок розцвітав посмішками, щасливими обличчями батьків, привітаннями, усмішками вчителів, інколи переляканими оченятами крихітних першокласників.

У цей осінній гамір вплелася мелодія шкільного дзвоника, який покликав школярів на Перший урок.

А для учнів 1,11 класів розпочалося Свято Знань, на якому панувала урочиста і хвилююча  атмосфера.

Свято розпочалось із вітань для першокласників і випускників від директора школи Стефанович Людмили Олександрівни  та отця Івана Верчина, які побажали усім наполегливості, терпіння, нових звершень та успіхів.

Особливу увагу приділили на нашому святі  тим, хто тільки розпочинає свою мандрівку у Країну Знань, для кого перший дзвоник  пролунав вперше  – першокласникам. Королева Знань та Букварик перевірили, чи готові наші малюки до школи і помахом чарівної палички прийняли їх у перший клас.

А учні одинадцятого класу, які уже 10 років провчилися, розуму набралися, стали мудрими-премудрими з висоти свого зросту роздавали настанови та  святкові подарунки молодшим школярам.

Право дати перший дзвінок цього року отримали першокласниця Пацай Марія та одинадцятикласник Смольський Андрій.

У перший день  перебування у школі першокласники разом зі своїми класними керівниками пройшли випробування, взявши участь у квест-грі «Таємниці Країни Знань». Маленькі школярики здійснили подорож різними шкільними станціями:

 Станція «Патріотична», Станція «Шкільна бібліотека», Станція «Спортивна», Станція «Танцювальний марафон» , Станція «Шкільна їдальня»

Юні школярі вміло відповідали на запитання та отримали ключі до Країни Знань. Завершилась квест-гра   поздоровленням Королеви Знань та солодкими подарунками для наших першокласників

Тож  нехай новий навчальний рік принесе усім приємні враження, яскраві та нові відкриття, кожен педагог відчує результати своєї праці, а батьки – радість і гордість за дітей.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial