Команда школи завершила виконання завдань ІІІ етапу Всеукраїнського змагання Хештег – Марафон # SpeakUpUkraine.

Опубліковано 10.11.2019 Переглядів: 264

04.11.19р. відбулася зустріч старшокласників (7Б, 10Б кл.)  з інспектором управління патрульної поліції у Львівській області Олегом Мельником. Він зосередився на питаннях безпеки пішохода, велосипедиста, пересування в автомобілі і новинках законодавства щодо обовˈязкового  використання дитячих автокрісел. Учні уважно слухали, долучались до обговорення і ставили питання.

Одним із питань на засіданні батьківського комітету школи 05.11.19 р. було  “Особливості безпеки пішоходів і пасажирів у автомобілі”. Після спільного перегляду окремих частин тренінгу «Відповідальні батьки»  відбулося жваве обговорення учасниками отриманої інформації і рекомендовано поширити посилання про тренінг для усієї батьківської громади школи.

06.11.19 р. під час засідання педагогічної ради школи педагоги переглянули частину відео – уроків на платформі FRoSH. Окрім цього на засідання педагогічної ради було запрошено старшого лейтенанта патрульної поліції О. Мельника, який повідомив про стан безпеки дорожнього руху в місті і звернув увагу на необхідність неухильно дотримуватися правил дорожнього руху всіма учасниками. Виражаємо вдячність інспектору відділу звˈязків з громадськістю УПП у Львівській області, старшому лейтенанту поліції Олегу Романовичу Мельнику за майстерну подачу матеріалу і подарований комплект жилетів зі світловідбиваючими  стрічками. Використання учнями нашої школи таких жилетів підвищить їхню безпеку на дорозі.

Під час ІІІ етапу Всеукраїнського змагання Хештег – Марафон # SpeakUpUkraine 245 учнів 6А, 6 Б, 6В, 7А, 7Б, 8А, 8Б, 9А, 9В, 10А, 10Б і 11 класів переглянули частину відео – уроків на платформі FRoSH. Інші відеоролики були запропоновані для перегляду самостійно.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial