Участь у Всеукраїнському  конкурсі «БлагоДІЙники в дії» освітньо-виховного проєкту «Біоетика»

Опубліковано 25.02.2021 Переглядів: 347

Добрі справи легше робити разом.

12 лютого 2021року учні 6-7 класів нашої школи під керівництвом вчителя біології Меленчук І.М. взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі «БлагоДІЙники в дії» в рамках освітнього проєкту «Біоетика» Благодійного фонду «Щаслива лапа».

Мета конкурсу – поглиблення знань школярів про правила догляду за домашніми тваринами та волонтерство, залучення учнів до практичної допомоги тваринам, виховання в учнів відповідальності, альтруїзму та чуйності.

Семикласники виготовили плакати із закликом стерилізувати домашніх собак і котів та розмістили їх у ветеринарній клініці на вул. Єрошенка. Також була організована фотовиставка «Ми відповідальні за тих, кого приручили» із фотографій домашніх улюбленців учнів.

Напередодні свята Миколая учнівським самоврядуванням школи було організовано збір коштів для тварин з притулку ЛКП «Лев» (зібрано 1633грн.).

Запотічна Юлія і Василів Богдан підготували та провели виховну годину «Безпритульні тварини та їх захист» для учнів 4-х класів, а також вікторину «Чотирилапі» для учнів 2-х класів. Учні 6-х класів створили та поширили в соціальних мережах пости про тварин з притулків.

#happypaw #purina #фокстрот
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial