2020 – 2021 навчальний рік

Учень 7-В класу Ковальчук Віктор посів ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (вчитель Довгун Р.І.).

За підсумками проведення районних етапів ХХІ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» для учнівської молоді закладів освіти учень 6-Б класу Кулешник Ярослав виборов І місце у номінації «Графічна композиція». Підготувала учня до участі у фестивалі вчитель образотворчого мистецтва Гнилякевич І.В.

Учні 11-Б класу Патуляк Христина і Хомик Тарас (вчитель Кіпран Г.Б.) здобули ІІ місце у мистецько-краєзнавчому конкурсі «Львівське рондо-2020» в номінації «Під егідою Івана Левинського. Гроно скульпторів та архітекторів»за роботу про кераміку фабрики Івана Левинського. 

Успішною стала участь учнів школи Максимович Софії, Іванчук Юлії, Мисан Оксани (5-Б), Жеребух Анастасії (5-В),Чорненької Анастасії (6-А) у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Щаслива дитина – квітуча Україна».

     Роботи юних художниць були відзначені дипломами та подарунками.

Підготувала дівчат до конкурсу вчитель образотворчого мистецтва Гнилякевич Ірина Володимирівна.

Учні школи під керівництвом педагога-організатора Максименко Л.Я. взяли активну участь в челенджах всеукраїнського проєкту «Healthy Schools».

 

19 грудня 2020 року на ігровій платформі LICHESS пройшли змагання з онлайн-шахів серед учнів шкільних шахових гуртків м. Львова «КУБОК ЛЬВОВА З КІБЕРШАХІВ-2020». Нашу школу на змаганнях представляв учень 4-А класу Кріль Микола, який вже кілька років займається у шкільному шаховому гуртку під керівництвом Дзюрака Віталія Мирославовича. Участь у змаганнях була вдалою: Микола виборов ІІІ місце у турнірі-С.

 

У лютому зразковий ансамбль танцю «Веселі чобітки» взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної та сучасної хореографії «Зимові візерунки – 2021». Танцюристи привезли для колективу та рідної школи три призові місця:

  • І – в номінації 8-10 років;
  • І – в номінації 12-14 років;
  • ІІ – в номінації 6-8 років.

 

Вихованці студії образотворчого та ужитково-декоративного мистецтва «Писаночка» (керівник – Гнилякевич І.В.) взяли участь у конкурсі до 30-річчя космічної незалежності  «Noopshere» та отримали заслужені нагороди: дипломи та подарунки.

Результативною стала участь 349 учнів 3-10 класів під керівництвом практичного психолога Пуцан І.А.  у Всеукраїнському конкурсі «STOP булінг!» на освітньому онлайн-порталі «На УРОК»:

  • диплом І ступеня – 43 учні
  • диплом ІІ ступеня – 46 учнів
  • диплом ІІІ ступеня – 39 учнів

Наш малий проєкт «ЦІКаво» №38 визнаний переможцем Громадського бюджету – 2020


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial