Вчителі також навчаються

Опубліковано 25.05.2023 Переглядів: 133

 
16 травня у школі відбувся Форум педагогічних ідей, під час якого вчителі на різних локаціях поділились своїм досвідом впровадження педагогічних задумів та проєктів.

 
 
✅️Вчителі  Курка М.Д. та Пігель М.З.  познайомили колег із освітньою  програмою СЕЕН (Соціально-етичне та емоційне навчання), розробленою спеціалістами Emory University  для міжнародного використання, яка є одним з інструментів  розвитку “soft skills” (м’яких навичок), поділилися досвідом її реалізації  та запропонували вправи, які можна інтегрувати в урок або проводити як окреме заняття.
✅️Вчитель Процишин І.В. поділилася досвідом формування соціальних і громадянських компетентностей учнів через реалізацію  проєкту  «У міста є Я», у якому через  гру діти вчаться бути  активними та  відповідальними  членами громади.  
 ☝️Практикум «Інструменти формувального оцінювання» дав дієві поради, як зробити оцінку стимулом для розвитку дитини, а не інструментом покарання. Підготували його члени «шкільної команди» із впровадження НУШ в школі ІІ ступеня Петринка Л.В., Давид О.М., Заремба Н.Є., Павлосюк Ж.О.
🗒Фінальною крапкою стала презентація ТОП-5 курсів підвищення кваліфікації від кожної шкільної професійної спільноти.
Дякуємо всім, хто радо ділився своїми надбаннями з колегами!🙌
 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial