2018 – 2019 навчальний рік

Вокальне тріо школи у складі Гривач Христини, Гривач Дарини, Копач Софії (художній керівник – Федишин Г.С.) стали призерами районного дитячо-юнацького фестивалю «Сурми звитяги», міського конкурсу «І слово, і пісня, Матусю, тобі!», посівши ІІ місця у номінації «Вокальні ансамблі».

Учениця 3-А класу Давид Ярина зайняла ІІ місце, учениця 5-В класу у ІІ етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Підготували учениць до участі в конкурсі вчителі Юрдига О.В., Сьома І.Б.
 
Учениці Амеліна Юліана (5-А) та Задорожна Дарина (8-В) під керівництвом вчителя української мови та літератури Сьоми І.Б. посіли ІІ місця у ІІ етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.
 
Учні школи під керівництвом вчителя трудового навчання Белени О.В. успішно презентували школу на районному огляді-конкурсі дитячих робіт декоративно-прикладного мистецтва «Великодня писанка»: Ружицька А. – І місце в номінації «Аплікація», Галянчук І. – І місце, Василів Б. – ІІІ місце в номінації «Графіка».
 
Учень 9-А класу Рижук Роман зайняв І місце в І етапі обласного конкурсу «Таланти твої, Україно» у номінації «Писанкарство». Підготувала учня до конкурсу вчитель трудового навчання Белена О.В.
Школярі під керівництвом вчителя трудового навчання Белени О.В. взяли активну участь у районному конкурсі «Зимова казка» і посіли ІІ місце у номінації «Живопис» (Панькевич С. (7-А)), ІІІ місце у номінації «Витинанка» (Сухинюк Я. (7-А))
 
Учениця 9-В класу Патуляк  Христина стала переможцем фестивалю духовної пісні та поезії «Пісня серця» у номінації «духовна поезія». Підготувала її до конкурсу педагог-організатор Максименко Л.Я. А вокальний ансамбль «Дзвіночок» став переможцем фестивалю у номінації «вокальні ансамблі» (керівник ансамблю – Федишин Г.С.)


Хороші результати показали учні школи, взявши участь у районному фестивалі «Математичний вернісаж»: І місце – Ковальчук В. (5-В), ІІ місця – Василів Б. (7-Б), Жолинська Н., Купчак А. (9-Б), ІІІ місце – Яковенко Ю. (8-А). Підготували учнів до участі у фестивалі вчителі математики Мисаньо Ю.А., Давид О.М., Довгун Р.І.
 
Команда школи у складі Бичкова Я., Чопойдала Д. (9-А), Жолинської Н. (9-Б) під керівництвом вчителя фізики Микитеєк О.М. посіла ІІІ місце у загальноміському етапі конкурсу учнівських проектів з фізики в рамках реалізації освітнього проекту «Фізика навколо нас».
 
Учні 10 класу Лукачович О. та Барановський М. під керівництвом вчителя Жолобович Г.М. гідно презентували школу на міському конкурсі дослідницьких і реферативних робіт з хімії «Хімічні реалії», зайнявши ІІІ місце.
Учні школи під керівництвом вчителя біології Меленчук І.М. активно долучилися до міського конкурсу дитячих малюнків «До чотирилапих як до себе». Учениця 7-А класу Мисакович Олеся нагороджена дипломом переможця конкурсу.
Школярі під керівництвом вчителя біології Меленчук І. М. на високому рівні презентували школу у XII Міжнародному екологічному конкурсі «Ось мій рідний край, ось мій рідний дім». Роботи Запотічної Ю.( 7-Б) та Кунтої У. (6-Б) посіли І-і місця, Курівчак А. (6-Б), Кордюк В. (8-А) – ІІІ-і місця.
Учні Патуляк Х. (9-А), Жолинська Н., Коваль О. (9-Б) під керівництвом вчителя львовознавства Кіпран Г.Б. взяли активну участь у загальноміському етапі конкурсу «Львівське рондо». Їх дослідницька робота посіла ІІ місце у номінації «Видатні львів’яни і гості міста».
 
Школа взяла участь у конкурсі «Cool school» від будівельної компанії РІЕЛ; з-поміж 600 робіт І місце у другій віковій групі виборов учень 9-А класу Прокоп Святослав.
 
Дитячий ансамбль танцю «Веселі чобітки» успішно виступив на Другому міжнародному багатожанровому мистецькому фестивалі «Самоцвіти», що проходив у Польщі: молодша група колективу виборола ІІІ місце, а середня – ІІ призове місце.
Учні школи під керівництвом вчителів фізичної культури Іванчишина С.В., Остапчука В.В. взяли активну участь у районних заходах: спортивно-масовому заході «Олімпійське лелеченя» (ІІІ місце), у першості з шахів (І місце), з міні-футболу серед учнів 5-9 кл. (І місце), з міні-футболу серед учнів 7-8 кл. (ІІІ місце), у першості з баскетболу (ІІІ місце), у змаганнях з чотириборства (І місце). Добре виступили учні школи й на міських змаганнях «Козацький гарт» і посіли ІІІ місце.
Вчитель фізичної культури Остапчук В.В. став учасником тренінгу від фонду «Klitschko Foundation», який проходив у м. Києві. Заявка вчителя здобула перемогу у проекті «Посилка успіху», який реалізовує фонд, а школа отримала набір базового спортивного інвентарю.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial